Du kan hyra en lokal godkänd för 150 personer.

 

Det finns en musikanläggning på skaplig effekt med brett utbud och även möjlighet till att spela medtagen musik på USB enhet.

Ljuseffekter med stroboskop och musikstyrd flerfärgslaser, samt rökmaskin finns tillgängligt, rökvätska köps av Kuggnäs för en mindre avgift.

Till livemusik finns mixerbord på 16 kanaler, mikrofoner, kablar och ett väl tilltaget och komplett PA, samt flerfärgs scenbelysning.

En scen som är till live band, och en skaplig dans yta. Det finns även två toaletter och ett låsbart rum ("bandloge" på layouten) där en kod till kodlås kan utges.

Enda kraven är att den person som hyr har fyllt minst 20 år, och är stödmedlem i klubben, om inte måste stödmedlems avgift lösas för ett år. Den avgiften är på 100 kronor.

Den som hyr ser till att lokalen städas till ett tillfredställande skick dagen efter. Städutrustning finns och förbrukningsmaterial som skurmedel odyl. står Kuggnäs för.

Den som hyr lokalen ansvarar självklart för saker som gått sönder på onaturligt sätt ersätts eller repareras. Det är minst tre veckors framförhållning från bokningstillfället och datumet för evenemanget. För mer information och bokning, skicka ett mail till kuggnas@kuggnas.com