Se bilder från avslutningscruisingen, klicka här:

 

Hej Nyköping, nu har vi fått svar från förvaltningsrätten angående den överklagan vi skickade in, efter det att Nyköpings kommun och polisen avslagit den färdväg vi ansökt om i många år. Det visade sig att, likt de gamla DDR-staterna så kan man inte överklaga ett beslut som en kommun tagit???

Eftersom de gav oss ett alternativ som innebär vägar där biltrafik är tillåten, så söker vi inte något tillstånd alls. Utan vi bifogar ett förslag på färdväg (se kartan), men skillnaden är att nu ANSVARAR INTE KUGGNÄS för detta, så detta är bara ett förslag och var och en får göra vad ni vill.

Ni som både åker i cruisningen, samt ni som uppskattar att se den från uteserveringar får ju gärna hjälpa oss i frågan, genom att kritisera och ställa sittande politiker till svars, men kom ihåg att hålla god ton.

 

Lite bilder från cruisingen i lördags, jämför gärna mot bilderna från tidigare år, hur mycket bättre struktur det var då mot årets spridda åkande som mest slutade med att de flesta parkerade någonstans.

Vi hoppas kommun och polisen släpper prestigen till nästa år, och ger oss tillstånd för en ordnad cruising över storgatan och torget.

Det fantastiska är att större delen av Nykpingspolisen hade tid att vakta storgatan och spärra av redan avspärrade delar lite mer med patrullbilar, istället för att bara som tidigare ge oss tillstånd och låta det hela sköta sig självt.

Se bilder från sommarcruisingen 2019, klicka här

 

Bilder från sommarcruisingen 2018, klicka här

 

Dags att teckna eller förnya medlemskapet inför 2019
Klicka >här< för mer info!

 

Välkommen till Kuggnäs Motorgård, här har vi samlat nödvändig information om föreningen. Aktuella händelser som fester och evenemang publiceras här när de är fastställda.

Kalender inför 2018 (klicka här och läs mer):

  • 8/6 Sommarcruising med fest och liveband
  • 7/9 Avslutningscruising

 

Hyr en festlokal för 150 personer

bar_picÄr ni ett större sällskap som behöver en större lokal med alla tillbehör för fest, bröllop, födelsedag, eller liknande. Så har vi lokalerna för er.

Klicka på bilden för mer information och kontakta oss redan idag.